kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Äidin uudet rakkaat

Meillä ollaan täällä sairastuvalla, kun Lillillä on jo kolmatta päivää putkeen lämpöä ja hurja yskä. Päivisin tosi touhukas tyttö, eikä vaikuta juurikaan kipeältä, mutta öisin sitten yskii hirveästi ja nostaa korkean kuumeen. Sitä on kuulemma nyt paljon liikkeellä päiväkodissakin, ja kuulemma aika sitkeässä onkin! Mulla onkin mennyt viikon suunnitelmat vähän pipariksi sen takia, onneksi tänään pääsin kouluun kun tyttöjen pappa tuli katsomaan siksi aikaa tyttöjä. Huominen on vielä pakko pitää tytöt kotona, voin kyllä unohtaa perjantaiseen tenttiin menon Mikon ollessa työmatkalla ja itse olin tämän sekä huomisen illan töissä. No, tärkeintä on että Lilli paranisi pian, aika raskasta kökkiä neljän seinän sisällä niin pitkään..

Mutta sitten vähän iloisempiin asioihin! Ja mikäs sen iloisempaa kuin uudet kengät! Olen pitkään suunnitellut ostavani uudet lenkkarit kaupunkikäyttöön, haaveissa alunperin niken roshe runit. Olinkin melkoisen haltioissani, kun sain yhteistyön merkeissä valita footway:n laajasta valikoimasta itselleni parin! Valitsin aivan täydelliset Niken Air Max Theat, jotka sopivat täydellisesti asuun kuin asuun! Aion kuluttaa näitä niin rennosti kävelylenkillä tai kotipihassa, kuin kaupungillakin. Varasimme naapuriporukalla alkukesäksi kaupunkiloman, ja voin vannoa että nämä lähtevät sinne kuluttamaan katuja! Kauppaan oli nyt saapunut myös näitä perinteisiä roshe runeja, jotka ovat olleet tosi kiven alla ja nyt alkoi kyllä houkuttaa niidenkin tilaaminen!Joko te olette innostuneet lenkkareista kaupunkikäytössä? Vai kuuluvatko ne pururadalle :)?
Nyt kömmin tuonne lämpöpatterin viereen ja toivon edes hitusen parempaa yötä, kuin mitä kaksi edellistä ovat olleet!

*Yhteistyössä footway:n kanssa*

9 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kengät, mäkin haluan nuo :)

  Itselläni on Adidaksen kaupunkilenkkarit käytössä ja tykkään. Niillä on vaan niin hyvä kävellä.

  Rose

  VastaaPoista
 2. Ihanat kengät! Juuri tuollaisia kans kaipaisin:) -beda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ovat ihanat, ja todella monikäyttöisetkin :)!

   Poista
 3. Vaude! Omistan jo 3t Niket ja lisäpari ei oo koskaan liikaa! ;) Noi on upeat ja tosiaan noi Roshe Runit on olleet kiven alla, ois itsekin kiva saada uudet tossut lenkille ja kaupungille!

  Täälläkin flunssaa huomattavissa ja tuntuu olevan sinnikäs :/ Pikaista paranemista sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Lilli on onneksi jo parempi, mulla itsellä vaan on ollut nyt aika paha flunssa ja yskä, toivotaan että se helpottaa jo pian :)!

   Poista
 4. Aivan ihanat.. olisiko suoraa linkkiä kyseisiin kenkiin kun nettisivuilta ei löydy tässä värissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiii! Kävin katsomassa ja nyt niitä ei enää ole siellä :/! Onpas harmi, mutta toivotaan että niitä tulisi lisää pian!

   Poista
 5. Tähän tuli kommentti jossa kysyttiin olenko töissä paikassa X. En valitettavasti voi kommenttia julkaista, mutta kyllä olen siellä töissä :)!

  VastaaPoista