kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 9. joulukuuta 2014

String pukeutuu Jouluun

Moikka!

Niin se vaan lähes huomaamatta viikko vierähti bloggaamatta kuulkaas! Koulua ei enää onneksi ole, mutta tenttejä olisi vielä senkin edestä jäljellä, vaikka takanapäinkin niitä jo muutama on.

Kotiin on kuitenkin jo hiukan ehditty joulua laittamaan, mitään punaista ei tosin vielä ole löytynyt, ainoastaan tuttuja ja turvallisia värejä, mitä muussakin sisutuksessa on käytetty. Ihana suosikkini, string-hyllykin sai tasoilleen hieman jouluisempaa ilmettä tähden, hyasintin sekä kalenterikynttilän muodossa. Se on nyt mielestäni kauneimmillaan, kuin pukeutunut jouluun.

Viikonloppuna kävimme perjantaina tyttöjen kanssa Robinin keikalla täällä Jyväskylässä, ja aika hervotonta menoa oli, huh! Siitä tyttöjen mummo tuli hakemaan neitejä kotiin kun liityin Mikon ja hänen työkavereidensa seuraan viettämään pikkujouluja, ja jäimme paviljonki-hotelliin yöksi. Ei muuten petä koskaan. Sydämeni pohjasta suosittelen kaikille täälläpäin yöpyville! Sunnuntaina lähdin Essin ja Melinan kanssa Ideaparkkiin sekä IKEAan ostoksille. Ostossaalis jäi aika vaisuksi kaikilla, mutta seurahan oli jälleen parasta!


Olen auttamatta myöhässä joulukorttikuvien kanssa tänä(kin!) vuonna. Nyt ollaan kahtena kertana otettu kuvia mutta yhtäkään onnistunutta - ei tärähtänyttä ja sellaista missä tytöt katsoo kameraan - ei ole tullut! Meiltä joulukorttikuvia odottavat ei siis kannata pitää odotuksia kauhean korkealla.. Mielessä kyllä kävi että laitan tämän onnistuneimman kuvan Robinista korttiin :)
Mutta nyt vielä hetkeksi kirjanpidon pariin! Öitä <3.6 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo varvaskuva, se korttiin! Eikä tuo koirulikaan huono ole. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kyllä tuo viimeinen kuva, sehän voisikin olla joulukorttikuva! =)

  VastaaPoista
 3. Mistä noita teksti-nauhoja voi ostaa? Minkä merkkisiä ne ovat? Ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
 4. Evelina / Kultahippu14. joulukuuta 2014 klo 16.32

  Varvaskuva päätyi lopulta korttiin, kun en enää jaksanut ottaa uusia :)!

  VastaaPoista
 5. Evelina / Kultahippu14. joulukuuta 2014 klo 16.32

  Niin voisikin :)! Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Evelina / Kultahippu14. joulukuuta 2014 klo 16.33

  Moikka ja kiitos! Ainakin Harjun Paperista niitä saa ja sitten myös Konglomerat verkkokaupasta, on kyllä tosi ihana!

  VastaaPoista