kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

kolme yötä

Moikka!

Kolme yötä jouluun! Ja joulufiilis ainakin täällä vähän hakusessa vielä.. Miten tuntuu että vuosi vuodelta on aina vaikeampaa virittäytyä siihen joulutunnelmaan? Äitini kanssa juttelin asiasta ja hän sanoi että hänelle se tulee monesti vasta aattoaamuna se todellinen joulufiilis. Jospa edes silloin viimeistään itsellekin.

Eilen nostimme kuusen sisään ja koristelimme sen. Ei muuten mennyt kuin Strömsössä, Kun kuusi saatiin paikoilleen, päätin että se olisikin paremman näköinen jos varresta sahataankin vielä 30cm pois, jolloin alimmat oksat saataisi pois. Ne olivat nimittäin juuri sen näköiset että olivat parhaat päivänsä nähneet. Sitten kun tuli aika laittaa valoja, niin eihän meidän valonauha toiminut enää. Kauppaan vaan ostamaan uutta. Tässä vaiheessa tytöillä alkoi maltii loppua, etenkin kun odottelimme vieraita saapuvaksi illaksi. Annoin valonauhan laiton jälkeen tyttöjen koristella kuusen ihan vapaasti, sillä ajatuksella että vähän siistin sitä kun neidit suuntaavat unille. Mutta mitä vielä, siitä tuli ihan superupea! Linnea johti koristeluoperaatiota ja auttoi pikkusiskoa laittamaan koristeet paikalleen. Alkuviikosta tytöt pääsevät koristelemaan mummolan kuusen, siitäkin tulee varmasti melkoinen mestariteos!

Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, kävin viemässä päiväkotiin muutaman muistamisen, opeille oli edellisen postauksen suklaata, ja tyttöjen parhaille kavereille oli Linnean askartelemat korut. Meille todella tärkeä ja rakas ope jäi äitiyslomalle viikko sitten, joten hänelle annoimme vähän isomman muistamisen <3.
Tuli pikkuinen paniikki, kun perjantai-aamupäivästä mulla ei vielä ollut oikein hajua siitä mitä voisimme viedä, ja nämä syntyi pienen paniikkiväsäilyn tuloksina. Ei kuitenkaan ollenkaan hassumman näköiset! Joulukorteiksi valikoitui tänä vuonna kuvissa näkyvät kortit, hieman epäröin onko niin kiva kun tyttöjen kasvot eivät näy, mutta ensi vuonna sitten :)..Tein eilen yhteishyvän ohjeen mukaisia Brownieseja, hieman jouluisella twistillä. Laitoin niiden tultua uunista päälle hieman vaahtokarkkeja ja laitoin ne takaisin uuniin ihan hetkeksi, jotta vaahtokarkit sulavat hiukan. Ja sitten pinnalle muutamia joulunvärisiä m&mkarkkeja ja pähkinää!
Nyt vielä hetkeksi tonttuilujen pariin, en ole ehtinyt paketoida vielä yhtäkään lahjaa!

4 kommenttia:

 1. Noi brownsiet näyttää ihan liian hyviltä! Nam! :)

  VastaaPoista
 2. Nam, mitä brownieita, noita haluaisin maistaa, täytyypä laittaa mieleen, jos ehtisi vaikkapa testailla. :)
  Ihanaa joulunodotusta! <3

  VastaaPoista
 3. Olin juuri sanomassa, että tykkään korteista kun kasvot eivät näy. Suunnittelin alunperin itsekin tämän vuoden korttikuvasta sellaista, mutta valintavaiheessa toinen hauska tilannekuva voitti sitten lopulta. Tuon tyylisissä on mielestäni vielä enemmän sitä joulun taikaa pienellä salaperäisyydellään ja ne ovat myös mukavaa vaihtelua joulukorttikuvaviidakossa. Vaikka ne perinteiset hymykuvatkin ovat tietysti mitä suloisempia. Hyvä valinta! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo tyttöjen kuva ♡ Lahjapaketit ovat tosi kauniita!

  VastaaPoista