kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 25. joulukuuta 2014

Joko olette kuulleet?

Heippa!

Pikainen tervehdys jouluhumun keskeltä! Halusin kuitenkin tulla ilmoittamaan teille eräästä itselleni todella isosta sekä tärkeästä asiasta. Nimittäin Kideblogien lopettamisesta. Olette ehkä toista kautta jo asiasta lukeneet, mutta tämä tiedoksi heille ketkä eivät vielä ole tiedotetta lukeneet. Tarkempaa tietoa, ja itse tiedotteen pääsette lukemaan täältä.

Tuntuu aika haikealta, sillä Kideblogit on tuntunu itselle todella lämpöiseltä kodilta, mutta toisaalta kun yksi ovi sulkeutuu, ehkä uusia myös avautuu? Vieläkään en itseasiassa ole ihan varma uudesta blogikodistani, mutta se on varmaa etten aio tätä lopettaa :).
Nyt rauhallista ja kaikinpuolin ihanaa joulun jatkoa teille kaikille lukijoille ruudun takana, ja kiitos kuluneista kahdesta vuodesta Kideblogien parissa <3.

5 kommenttia:

 1. Hei kaunotar! Luin tiedotteen Facesta ja ihan ensimmäinen ajatus oli juuri että jatkakaakohan lempibloggarini eli sinä ihastuttavaa blogiansa ja ihana kuulla että jatkat! <3 Ja niin se vaan elämässä menee, välillä on tehtävä valintoja ja valinnat avaavat yleensä uusia mahdolisuuksia. :)

  VastaaPoista
 2. Evelina / Kultahippu25. joulukuuta 2014 klo 19.48

  Kiitos Jenna ihanista ja kannustavista sanoistasi <3!

  VastaaPoista
 3. Itsekin aamulla luin tiedotteen ja heti piti tulla kurkkaamaan onko blogiisi tullut tietoa uudesta osoitteesta. Uskon, että tämäkin asia ratkeaa parhain päin, vaikka varmasti on haikeaa lopettaa tutussa paikassa. Tsemppiä tulevaan ja ihanaa joulun jatkoa! <3

  VastaaPoista
 4. Evelina / Kultahippu25. joulukuuta 2014 klo 22.42

  Kiitos Jenni!
  Kyllä varmasti, ratkeaa parhain päin :)! Ihanaa Joulua myös teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 5. Uusi vuosi ja uudet kujeet, säikähdin jo että olet lopettamassa kokonaan. Onneksi et! Hyvää joulunaikaa ja onnellista Uutta vuotta! :) -Beda

  VastaaPoista