kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

lauantai 13. joulukuuta 2014

Blogijoulut

Hyvää huomenta ja ihanaa lauantaita kaikille!

Tämä(kin) postaus piti julkaista jo muutama päivä sitten, ja eilen päätin että illalla istahdan koneen ääreen kirjoittamaan meidän mukavista blogipikkujouluista teille, kunnes kävi ensin kutsu pulkkamäkeen naapureiden kanssa, ja tyttöjen mentyä nukkumaan myös lasilliselle viiniä. Eihän tuollaisia tarjouksia voi jättää välistä! Ja näitä samanlaisia tapausksia tuntuu sattuvan joka ilta :)..  Siksi postaustahtikin on vähän hiipunut, ja olen päättänyt etten ota siitä mitään stressiä, sillä pakon edestähän tätä ei voi tehdä vaan juuri silloin kun tuntuu siltä.
Vietimme meidän vakkari (parhaalla) porukalla pikkujouluja lasten kanssa (Paula, Melina, Laura, Essi ja Katriina), ja sovimme ne jo niin pitkän aikaa sitten, että kaikki saivat pidettyä kalenterinsa siltä illalta vapaana. Mahtavaa kun kaikki pääsivät mukaan, eikä kukana joutunut perumaan vaikkapa lasten sairastelunkaan vuoksi!

Pikkujouluja vietimme Paulan luona, joka asuukin ihan kivenheiton päässä meistä. Paulan taakkaa helpottaaksemme, päätimme viettää pikkujouluja nyyttärimeiningillä. Porukassa on kyllä kaikki niin taitavia leipureita että tarjoilut eivät jätä ketään kyllä kylmäksi! Sovimme myös lahjoista lapsille, budjetti oli aika minimaalinen, tänäpäivänä kun ei 5€ tunnu saavat mitään, saati sitten jotain järkevää..

Äänentaso ja kaaos oli sitä luokkaa jälleen kerran että heikompaa olis hirvittänyt. Yhteiskuvat eivät tällä kertaa onnistuneet, saimme sentään meistä aikuisista napattua muutaman hassun kuvan. Sillä välin lapset olivat viereisellä katsomossa. Ei puhettakaan että olisivat siis istuneet, vaan pomppivat sen minkä ehtivät, kun tiesivät varmaan että äiti ei nyt ehdi kieltämään ;)!

Joko teillä on vietetty pikkujouluja, joulukin on kohta jo ihan ovella!

4 kommenttia:

 1. mistä on tuo ihana hamonen? :)

  VastaaPoista
 2. Evelina / Kultahippu14. joulukuuta 2014 klo 16.29

  Nyt en ole ihan varma kenen hametta tarkoitat :)! Mutta omani on Vero Modasta, Lillin punainen on Lindexiltä ja Linnean hame on Billieblush-merkkinen :)!

  VastaaPoista
 3. Heippa,
  tullaan perheen kanssa Jyväskylään 20.12, olisko mitään mitä suosittelisit koettavaksi lapsiperheelle?? Mitään kivaa joulutouhua lapsiperheelle?

  VastaaPoista
 4. Ihania tunnelmallisia kuvia jälleen kerran ja lahjapaketit ovat yksinkertaisuudellaan mielettömän kauniita!

  VastaaPoista