kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Ystävien täyteinen viikonloppu

Heippa kaikille!

Toivottavasti teillä on onnistunut Pyhäinpäiväviikonloppu takananne. Meillä ei siitä puuttunut menoa eikä meininkiä, kun koko viikonlopulle oli suunniteltu menoa. Päällimmäisenä mielessä on näin sunnuntai-iltana (väsymyksen lisäksi..) kiitollisuus kaikista rakkaista ystävistä. Olen niin onnellinen, että ympärillämme on näin mahtavia ihmisiä, pitkäaikaisia ystäviä, kummilapsia, blogiystäviä sekä mielettömiä naapureita. Puhumattakaan siitä omasta perheestä.

IMG_5737_Fotor

IMG_5766_Fotor

Pictures3

IMG_5767_Fotor

Pictures4

Pictures5

Pictures6

Ensimmäistä kertaa meillä vietettiin Halloweenia tänä vuonna, ja aika urakalla sitä sitten vietettiinkin! Maanantaina blogiporukalla, perjantaina lasten päiväkodissa sekä illalla naapurin luona ja vielä lauantaina toisten naapureiden kanssa! Lauantaina saimme päivällä kylään rakkaita ystäviä ja lähdimmepä Mikon kanssa vielä illalla kaupungille viettämään iltaa, tyttöjen suunnatessa mummolaan yökylään. He pääsivät tänään aamusta katsomaan ratsastuskisoja ennen kotiintuloaan. Eilisen venyessä vähän pidempään on väsymys taas aikamoinen, ei vanha enää jaksa valvoa! Tämä päivä onkin mennyt aikalailla kotona herkutellen, tyttöjä halaillen ja pusutellen sekä leikkien. Mikko lähti juuri vielä vuokraamaan meille illaksi elokuvaa. Ensi viikosta tulee aika raskas, mutta tämän mahtavan viikonlopun jälkeen mieli on varmasti virkeä! Muistinko jo muuten mainita, että elämä on just nyt aika ihanaa?

Pictures1-012

IMG_5825_Fotor-

Pictures1-011

Pictures2-001

Kuinka teillä sujui Halloween? Juhlitteko kenties sitä? Kävikö muuten kenenkään luona lapsia "karkki tai keppostelemassa"? Minulle tuli ihan yllätyksenä, että se on nyt rantautunut tänne!

3 kommenttia:

  1. Ai että!! Ja sitte kiitos ohjeita tänne!! Niin hyvännäkösiä tarjottavia. Etenkin toi tommaattipestopiirakka ja onkohan noi kinderpiirakkaa vai mitäkö(noissa alimmissa kuvissa)?

    VastaaPoista
  2. Täällä kans ekaa kertaa oltiin lasten kanssa halloween juhlissa,kivaa oli ja lapset tykkäs! :) Samoja tarjottavia oli myös;)

    VastaaPoista