kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 6. marraskuuta 2014

Saanhan jo fiilistellä, saanhan?

Kyllä, vihdoin koittaa taas se aika vuodesta, kun voi alkaa fiilistellä Joulua, ja sen tuloa! Kaupat täyttyvät päivä päivältä enemmän jouluisista tavaroista, ja punaista väriä näkyy siellä sun täällä!

Sain tänään nähtäväksi nämä Annon jouluiset kuvat, ja Joulun odotus taisi saada vielä hiukan isomman vaihteen silmään! Eilen tilailin jo muutamia jouluisia juttuja meille kotiin, tänä vuonna meillä nähdään aika paljon mustavalkoista, harmaata sekä ripaus joulunpunaista joulukoristeluissa. Tänä vuonna taitaa olla myös aika ostaa kotiin ensimmäistä kertaa ihan aito joulukuusi! Sitä ennen aion kuitenkin ostaa kotiin huonekuusen. Tai kaksi.
Pictures1-013

Pictures2-002

Näyttökuva 2014-11-6 kello 13.13.24

Näyttökuva 2014-11-6 kello 13.11.09

Näyttökuva 2014-11-6 kello 13.12.01

Näyttökuva 2014-11-6 kello 13.12.19

Pictures3-001

Näyttökuva 2014-11-6 kello 13.13.35

Näyttökuva 2014-11-6 kello 13.13.54

Leivoimme eilen ensimmäiset piparit naapuriporukalla ja aika upeita mestariteoksia niistä tuli, kun tytöt pääsivät koristelemaan ne mieluisiksi. Lilianin pipareissa ei tainnut näkyä yhtään ruskeaa kaiken koristelun alta :).

Ennen joulua meillä olisi täällä kuitenkin vielä yhdet 5-vuotissynttärit järkättävänä, tuskailen hiukan niiden osalta, kun olisi järkättävä niitä aika monena päivänä ja kuinka sen järkevimmin toteuttaisi. Eniten neiti itse taitaa odottaa prinsessasynttäreitä, eli ihan ensimmäisiä oikeita kaverisynttäreitä jonne tulee liuta rakkaita ystäviä (kunhan saamme kutsun lähtemään..) Voisittekin heittää jotain vinkkejä hyvistä leikeistä mitä tuollaisen 5-vuotiaiden tyttöjen lauman kanssa voisi leikkiä ja touhuta! Entä fiilistelettekö tekin jo joulua? Annon joulutuotteita pääsee ostamaan esimerkiksi täältä.3 kommenttia:

 1. Juuri samaa kuvastoa ihastelin! Tosi paljon kauniita juttuja! Mäkin tilasin muutaman joulujutun tällä viikolla, vaikka yleensä en mikään hirmuinen jouluhössöttäjä olekaan :D

  VastaaPoista
 2. Joulua täälläkin fiilistellään :) Glögiä juotu pari tölkkiä, kaupan pipareita syöty ja muutama joululahjakin hankittu lapsille ja jouluvalot laitoin ikkunoihin viikko sitten.

  VastaaPoista
 3. Voi kyllä saa fiilistellä! Jouluintoilijana toivoisin blogeihin jo enemmänkin joulujuttuja ripoitellen. Ja harmaa on ihan tän joulun suosikkivärini. Harmaata pehmeänä ja pörröisenä tekstiileihin ja hopeaan taittuvana koristeisiin, ah!

  Tosin vastarannankiiskiäkin löytyy joulujuttujen suhteen, mutta postasinpa silti jo paketointimateriaaleista, oman kokemukseni mukana kivoimmat kun ostetaan usein loppuun jo ennen marraskuun puoliväliä.

  http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/pahjalaketeista-eli-ryovarireissusta

  VastaaPoista