kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Parasta just nyt

Meidän perheen tämänhetkinen suosituin leikki on ehdottomasti Barbeilla sekä kaikennäköisillä muilla hahmoilla leikkiminen. Niillä saa monen monta tuntia kulumaan kuin siivillä. Etenkin Linnea on todella taitava jo leikeissä, ja jaksaa tosi pitkiä aikoja keskittyä leikkimään, mutta kyllä myös Lilian on selvästi hyvinkin kiinnostunut leikeistä, ja on ottanut isosiskolta hurjan hienosti mallia!

IMG_5484_Fotor-

IMG_5502_Fotor-

IMG_5383_Fotor

IMG_5377_Fotor

Leikkien pystyyn laittaminen ja tavaroiden järjestely taitaa olla se hauskin osa koko leikkiä, harmi vaan etten saisi ikinä kerätä niitä pois, kun ovat kuulemma niin kauniisti laitetut - ja tottahan se on. Linnea näkee hirvittävästi vaivaa asetellessaan tavarat paikalleen, itsellä ei enää kärsivällisyys tuohon riittäisi! Toistaiseksi leikit on keskitetty tuohon Linnean sängyn päätyyn, sängyn sekä leikkikeittiön väliin. Niin kauan kun tavarat pysyvät siinä niin saavat minun puolesta olla esillä, kunhan siivotessa saa siirtää. Olin alunperin vähän vastahakoinen, kun äitini toi minun vanhan lokerikon arvaten että Linnea siitä pitäisi. En varsinaisesti rakasta tuollaista määrää pikkusälää esillä, mutta huomatessani sen olevan Linnealle niin kovin tärkeä, päätin antaa olla!

Leluilla ja Barbeilla leikitään useimmiten kotista, hahmojen seikkaillessa erinäisissä paikoissa ja tapahtumissa. Aika usein taitavat kuitenkin olla menossa treffeille ;)! Voi kun omaisi vielä himpun verran tuota mielikuvistusta mitä lapsilla on! Nyt joutuu välillä ihan pinnistelemään pysyäkseen leikeissä mukana!

Ajattelin tähän loppuun kysäistä, että oliskohan jollakin lukijalla kaapissa turhana tuollaisia Barbie tai Pet Shop-rakennuksia ja ihan niitä Pet Shop eläimiä? Voisin mielelläni niitä meidän tytöille ostaa! Mieluiten tietenkän tässä Jyväskylän seudulla niin voisimme tulla niitä ihan paikan päältä hakemaan. Kirpparilla kävimme kerran niitä tyttöjen kanssa etsimässä, mutta ei löytynyt yhtään!

Leikitäänkö teilläkin samoja leikkejä?

6 kommenttia:

 1. Silinterissä oli pet shop talo tänään ja hahmoja ostin myös! Minusta ihana tuo hyllykkö ja siihen saa kivasti "sälää.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa,että annat lastesi itse päättää vaatetuksesta ja leluista. Toki on tilanteita, kun aikuinen päättää mitä puetaan, mutta on ollut kiva lukea blogiasi, kun välillä näkee lasten saavan päättää...Toisin, kun monissa muissa blogeissa mennään täysin äidin maun mukaan, mikä on kyllä lasta kohtaan väärin, varsinkin vähän jo isompaa lasta. Kiitos ihanasta blogistasi :)

  VastaaPoista
 3. Evelina / Kultahippu5. marraskuuta 2014 klo 23.35

  Voi että minkä löydön oot tehnyt :)! Mulla ei riitä kärsivällisyys kierrellä, kun tuntuu ettei koskaan löydy!

  VastaaPoista
 4. Evelina / Kultahippu5. marraskuuta 2014 klo 23.37

  Kiitos ihanasta kommentistasi, kylläpä piristi päivääni <3! Kyllä meillä joskus käydään vähän keskustelua vaatetuksesta, mutta olen todella paljon löysentänyt omaa linjaani ja annan tyttöjen pitää mieluisia vaatteita :)!

  VastaaPoista
 5. Oo mikä kokoelma! :D Meillä Pepillä ei vielä riitä mielikuvitus vastaavanlaisiin leikkeihin,
  meillä sen sijaan ratkotaan palikkapelejä, piirretään ja opetellaan laskemista :D

  -Mirka
  http://mkasvukipuja.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Ihan mahtava idea laittaa kaikki kirjanpainokastiin esille! Voi kiitos, tätä ideaa aion todellakin käyttää myös meidän rinsessan huoneessa, joka on täynnä LPS, sylvian family, monster high ja muita barbie kamoja :))

  VastaaPoista