kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 26. marraskuuta 2014

My favourites from Black Swan

Moikka!

Sain kunnian ottaa muutamasta suosikkiasustani kuvia Black Swanin uutiskirjeeseen, joka ilmestyikin jo tovi sitten. Tässä on siis omat suosikkiasuni heidän mallistostaan tällä hetkellä. Nuo housut, ovat jotain aivan täydellistä, naapurini naureskeleekin aina että käytänkö koskaan mitään muita housuja, kun minulla on aina ne jalassa! Supertyylikkäät, ja vielä mukavat jalassa. Win - Win siis!

Pictures3-006

Pictures8-001

Pictures1-021

Pictures4-004

Pictures5-002

Pictures7-001

Pictures6-002

Black Swanilla alkoikin jo alet, ja tällä hetkellä voi tilata edustajan kautta alennettuja vaatteita. Kaikki muut tuotteet ovat siis -40% poislukien farkut, basic-topit sekä action-legginsit! Tässä muutama screen shotti, jonka nappasin uutiskirjeestä sen saatuani!

Näyttökuva 2014-11-26 kello 19.44.19

Näyttökuva 2014-11-26 kello 19.45.26

Kuten jo aiemmin olen todennut, voin suositella näitä tuotteita täydestä sydämestä, tykkään ihan todella paljon! Hyvännäköisiä ja -laatuisia! Nyt onkin oiva mahdollisuus päästä kokeilemaan merkkiä edullisemmin, kurkatkaa siis koko valikoima täältä!

bsk

Mitäs piditte asukokonaisuuksista? Mikä oli teidän suosikki?

*tuotteet kuvauslainassa Black Swanilta

6 kommenttia:

 1. Ihanan mallinen toi tummansininen takki!! Upea leidi <3

  VastaaPoista
 2. Sä olet kyllä aina niin tyylikäs ♥

  VastaaPoista
 3. Oletpa saanut hienon yhteistyön! Joka asu näistä on oikein tyylikäs ja ajaton! :)

  VastaaPoista
 4. Hei ja anteeksi, että kysyn mutta jäi häiritsemään... Sanot postauksen alussa, että kyseessä on lempivaatteesi mallistosta ja housuja käytät paljon. Lopussa on kuitenkin maininta, että tuotteet ovat lainassa. Onko sinulla omassa käytössä muita vaatteita esitellyistä kuin housut? Kehut kuitenkin laatua, eli onko sinulla kokemusta muistakin merkin tuotteista?

  VastaaPoista
 5. Evelina / Kultahippu28. marraskuuta 2014 klo 0.55

  Heippa! Ei mitään, saa tottakai kysyä jos jäi epäselväksi! Ehkä vähän hassusti muotoiltu tosiaan tuo osa :)! Nämä vaatteet jotka minulla on päällä on lainassa. Ennen tätä, minulla on edellisestä mallistosta muutama toppi, tunika sekä collaripaita. Tästä näiden kuvien jälkeen tehdyn yhteistyön kautta valita itselleni muutaman vaatteen, joista juurikin nuo housut sekä kuvassa näkyvä jumpsuit olivat oma valintani. Juuri nämä kyseiset vaatteet palautin :).

  Toivottavasti osasin selventää asiaa :)!

  VastaaPoista
 6. Evelina / Kultahippu28. marraskuuta 2014 klo 0.56

  Äsh, pitäis ehkä lukea ennen kuin julkaisee, mutta vielä tarkennuksena tuohon vikaan lauseeseen, että siis kuvissa näkyvät vaatteet palautin!

  VastaaPoista