kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 10. marraskuuta 2014

Isänpäivän tunnelmia

Heippa!

Ihan en ehtinyt eilen illalla enää koneelle. Tai oikeastaan istuin kyllä koko illan koneella, mutta ihan toisia (tylsempiä) juttuja tehden. Olen haalinut aikamoisen määrän opintoja tähän loppusyksylle, ja eilen iski päälle aikamoinen paniikki siitä kuinka saan kaiken hoidetuua edes suhteellisen mallikkaasti.. Viime viikolla mulla oli ennätysmäärä töitä, joten opiskelut jäi vähemmälle. Tällä viikolla tavoitteena on laittaa POMPin vaatteet pois, ja jos oikein tehokas olen, niin mulla on kuvattuna varmaan lähemmäs sata tyttöjen vaatetta, kenkiä sekä sisustusjuttua. Luvassa olisi siis blogikirppistä, mikäli jossain vaiheessa sen vaan ehtisin toteuttaa!

Eilinen päivä meni aika rennoissa merkeissä, aamupäivä kotona omaa isiä hemmotellen, ja loppupäivä sitten mummolassa. Perinteisen "aamupala sänkyyn" sijaan ehdotin Mikolle brunssia, mikä sopikin hänelle enemmän kuin hyvin, saatiin kaikki siis nukkua vähän pidempään, ja itse olin ainakin niin sen tarpeessa. Edellinen ilta nimittäin vähän venähti brunssia esivalmistellessa ja isin lahjoja paketoidessa!

Parhaimmat lahjat tulivat luonnollisesti neideiltä, toinen oli päiväkodissa askarrellut avaimenperän, ja toinen kaulakorun. Kumpaankin oli kaiverrettu "ISI". Parhaat naurut taisi kirvoittaa tyttöjen kortit, joihin heitä oli päiväkodissa haastateltu. Ihania ja hauskoja tyttöjä meillä <3.

Pictures1-015

Pictures1-014

Erinäisten aikatauluongelmien vuoksi, jouduin passittamaan Mikon kauppaan ostoslistan kanssa, ja olin varma etten ehtisi mitään leipoa. Kunnes tuli mieleen jäätelökakku. Ensimmäistä kertaa meillä syötiin itsetekemää jäätelökakkua, ja voin vannoa, että tätä herkkua nähdään meillä toistekin (useasti!) herkkupöydässä! Meidän isi on nimittäin aikamoinen jäätelöhirmu, ja kukapa lapsi ei jäätelökakusta tykkäisi! Tästä saa myös todella helposti gluteenittoman version!

IMG_5956_Fotor

IMG_5955_Fotor

Itse laitoin tällä kertaa kakkuun vaniljajäätelöä, toffeejäätelö, vaahtiksia sekä suklaakastiketta. Pohjaan laitoin perinteisesti digestive-keksejä. Suussasulavaa (kirjaimellisesti ;)..) Sopii erinomaisesti esimerkiksi lastenkutsuille. En aiokaan tehdä tänä vuonna Linnean kaverisynttäreille ollenkaan perinteistä täytekakkua tai juustokakkua, vaan tarjolla on jäätelöä jossain muodossa. Katsotaan onko se sitten jäätelöbaarin vai kakun muodossa, siitä saa neiti itse päättää!

Kuinkas teillä sujui isänpäivä?

2 kommenttia:

  1. Eikä, toi kakku näyttää niin hyvältä, ja upealta!

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköinen kakku! Laitatko ohjeen vielä? :)

    VastaaPoista