kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 18. marraskuuta 2014

Isänpäivän asu

Heippa!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Kylläpäs päivät lyhenee ja pimenee koko ajan. Siitä tietää että alkaa vuoden odotetuimpiin juhliin lukeutuva päivä olemaan käsillä. Nimittäin Linnean synttäreiden! Linnean synttäripäivä ajoittuu kyllä aivan niin säkkipimeään aikaan vuodesta ettei mitään rajaa. Turha haaveillakaan mistään hienoista synttärikuvista kyllä tänä(kään!) vuonna. Ulkona on pilkkopimeää, eikä lunta ole tainnut olla vielä yhtenäkään näistä viidestä vuodesta olla maassa tähän aikaan. Toisaalta, mukavaahan se vaan on, kun on jotain juhlittavaa ja mukavaa tiedossa tähän kaiken pimeyden keskelle!

Tällä viikolla juhlimme oikeana synttäripäivänä (ke) perheen ja suvun kesken, sekä sitten sunnuntaina niitä pitkään odotettuja kaverisynttäreitä! Ensimmäistä kertaa kaverisynttärit. Kumpaahan jännittää enemmän - äitiä vai Linneaa? Tänään kävin ostamassa Linnealle lahjat sekä synttäreitä varten vähän koristeita. Kaverisynttärit tulevat olemaan sankarin toiveiden mukaisesti prinsessateemaiset, tarjoiluidenkin kanssa meinasin ottaa aika iisisti. En taida tehdä ollenkaan perinteista kakkua synttäreille, vaan panostaa enemmän jäätelöbaarin puoleen! Siihen kylkeen vähän popcornia, vaahtiksia sekä suolaista, niin uskon että pienet juhlijat ovat enemmän kuin innoissaan! Kamalan stressin muuten saa aikaiseksi itselleen näistä synttäreistä. Nyt kun ensimmäistä kertaa järjestetään "isoille tytöille" erikseen synttärit, niin on muutamat muutkin juhlat järjestettävä niiden lisäksi, jotta saa kaikki toivotut vieraat paikalle! Synttäripäivän jälkeen piipahdamme Kuopiossa vuosittaisessa kontrollissa tarkistamassa että neidillä on kaikki hyvin. Olen kaiken kiireen keskellä onnistunut lykkäämään koko asian takaraivoon, mutta kyllä sen taas tietää, ettei edellisenä iltana paljoa nukuta. Olen hyvin levollisin mielin siitä, että kaikki olisi kunnossa, mutta jossain mielen sopukoissa jyskyttää aina se pelottava "mitä jos"-peikko.

Pysytellään kuitenkin blogille uskollisesti vähän kevyemmissä aiheissa, ja palataan ajassa taaksepäin viikon takaiseen isänpäivään, tai tarkemmin sanottuna sen päiväiseen asuuni. Olen vähintään vuoden päivät yrittänyt etsiä itselleni karvaliiviä. Se on kovien kriteereiden johdosta osoittautunut vaikeammaksi kuin olisi luullut. Nyt kuitenkin aivan muilla asioilla kaupungilla pyöriessäni, törmäsin Vilassa tähän yksilöön, jossa oli kaikki se mitä toivoinkin! Miten siinä aina käykään niin, että parhaimmat löydöt tekee juuri silloin kun niitä vähiten etsii?! Isänpäivänä tämä pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön, kun heitin sen takin päälle. Kivan kokonaisuuden lisäksi se muuten lämmittikin aika mukavasti!liivi / Vila - takki / Only - paita / H&M - housut / Vero Moda - kengät / Impuls - laukku / MulberryKarvaliivit varmasti jakavat aikalailla mielipiteitä, mitäs mieltä te olette? Nappivalinta vai  huti?

Nyt tenttikirja kainaloon ja sänkyyn hetkeksi pänttäämään. Tai no, tietäähän sen taas miten siinä käy.


5 kommenttia:

 1. Hahaaa, joo tietäähän sen miten siinä käy kun hyppäät sänkyyn ;DDD! Kaunis E <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköinen asu :) Olisiko ollut mahdollista saada vielä tarkempia tietoja, mistä kaikki on hankittu? :)

  VastaaPoista
 3. Evelina / Kultahippu18. marraskuuta 2014 klo 11.11

  Joo-o, tuo sun kommentti kertoo kyllä siitä miten vinksahtanut ajatusmaailma sulla on :D! Mulle ei tullut tollanen mieleenkään, senkin pervo :D :D! <3

  VastaaPoista
 4. Evelina / Kultahippu18. marraskuuta 2014 klo 11.12

  Kiitos! Nyt on lisätty tiedot, olinpas höhlä kun en heti muistanut :)!

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva liivi! Nuo liivit ei imartele kaikkia (ainakaan allekirjoittanutta) mutta sinulle tuo on ehdottomasti eduksi! Hei, olisiko mahista saada postausta tuosta laukkukaunokaisesta? Ja blogikirpparia odotellessa. :)

  VastaaPoista