kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Elämäni tärkein päivä

Viisi vuotta sitten oli elämäni tärkein ja merkittävin päivä. Se oli päivä, jona minusta tuli ensimmäistä kertaa äiti. Äiti pienelle, kauniille Linnea-neidille. Mikään tai kukaan muu ei ole minua niin kasvattanut ja opettanut kuin Linnea. Sanotaan, että vanhemmat kasvattavat lapsiaan, mutta epäilemättä etenkin ensihetkinä se on lapsi joka opettaa ja kasvattaa aikuisen astumaan vanhemmuuden rooliin. Ja mikä rooli se onkaan, sitä ei osaa kyllä kukaan kuvitella, ennen kuin on sen itse kokenut. Niin hyvässä kuin pahassa.

Vaikka pahimpina päivinä mieleen tulee aina, että kunpa tytöt nyt vielä kasvaisi vähän niin ei olisi "tämä" tai "tämä" niin haastavaa. Liian harvoin osaa pysähtyä siihen hetkeen ja ajatella ajanjuoksua, ja miten katalaa se todellisuudessa onkaan. Liian vähän aikaa saamme pitää lapsia pieninä, tai ainakin liian vähän sitä muistaa arjessa arvostaa juuri niitä jokapäiväisiä, arkisia hetkiä. Niitä hetkiä, joista elämämme muodostuu, ja lopulta ovat juuri niitä tärkeimpiä.

En voi uskoa, että Linnea täyttää tänään jo viisi vuotta. Ajatus, siitä että olen jo viisivuotiaan äiti on hurja! Mihin nämä viimeiset viisi vuotta ovat kadonneet? Niitä ei saa koskaan enää takaisin. Mutta onneksi meillä on muistot, maailman parhaimmat sellaiset. Paljon on mahtunut viiteen vuoteen huolta, kyyneliä, kinastelua ja riitelyäkin. Mutta sitäkin enemmän iloa, naurua, halittelua ja rakkautta. Sitä kaikkein vahvinta rakkautta, jota ei mikään muu voita tässä elämässä. Äidin rakkautta lapsiinsa.

Onnea prinsessalleni, Linnealle, olet äidille rakkainta tässä maailmassa <3.


Linnea sai Hienohelmasta syntymäpäivälahjaksi itselleen tämän upean Dolly by Le Petit Tom, hameen. Harkitsin mustan mekon ja tämän välillä, mutta ei ollut epäilystäkään siitä mikä ilahduttaisi päivänsankaria enemmän. Linnean hameen mukana tuli myös nukelle sopiva, samanlainen hame. Nyt Tähkäpää ja Linnea voivat samistella, ovathan he muutenkin aika samannäköisä pitkine vaaleine hiuksineen :).

Viikonloppuna otan Linneasta valoisan aikaan synttärikuvat, joissa hame pääsee enemmän oikeuksiinsa, tänään neiti lähti tämä päällään päiväkotiin synttäripäivän kunniaksi. Hienohelma tarjoaa nyt myös teille lukijoille -20% alennuksen koko valikoimastaan, myös alennetuista tuotteista! Alennuksen saa koodilla "kultahippu" ja se on voimassa 21.11. saakka! Mukavaa päivää kaikille, täällä se meneee koulun jälkeen juhliessa sukulaisten kanssa <3!

Hame saatu Hienohelmasta.

16 kommenttia:

 1. Voi että, miten suloinen Linnea ♥
  Lämpimät onnittelut!

  VastaaPoista
 2. Mistä on tuo ihana HB-tekstibanneri?

  VastaaPoista
 3. Onnea suloiselle Linnealle!

  VastaaPoista
 4. Hihi hyvältä näytti Pet Shopit ;) loput matkasi toiseen kotiin tytöille 7 ja 4 v :) ihana Linnea, todella nätit kuvat ja värimaailma!

  VastaaPoista
 5. paljon onnea Linnealle! Ajatella jo viisi vuotta! =) ja ihana tosiaan tuo hame.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut 5-vuotiaalle Linnealle & äidille myös ♥♥♥
  Ihana hame & kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 7. Ihan mielettömän ihana hamonen, onko tytölläsi mikä koko? Tarkoitus olisi tilata omalle tytölle 4v. Mutta mietin kokoa :)

  VastaaPoista
 8. Samaa tiedustelisin :) todella kiva.

  VastaaPoista
 9. Evelina / Kultahippu26. marraskuuta 2014 klo 1.06

  Olen tilannut sen Konglomeratista, se on nimeltään DIY-wordbanner, siinä tulee hurja määrä eri kirjaimia ja tehdä mieluistan bannerin!

  VastaaPoista
 10. Evelina / Kultahippu26. marraskuuta 2014 klo 1.06

  Kiitos <3!

  VastaaPoista
 11. Evelina / Kultahippu26. marraskuuta 2014 klo 1.06

  Kiitos teille Minna niistä! Kohta ne pääsevätkin jo joulukalenterin uumeniin :)!

  VastaaPoista
 12. Evelina / Kultahippu26. marraskuuta 2014 klo 1.07

  Sanoppas muuta, viisi vuotta on jo hurjan paljon <3!

  VastaaPoista
 13. Evelina / Kultahippu26. marraskuuta 2014 klo 1.07

  Kiitos ihana <3!

  VastaaPoista
 14. Evelina / Kultahippu26. marraskuuta 2014 klo 1.08

  Linnealla on koko 3-6 ja neiti on melko hoikka! Itseasiassa kokeilin tuota hametta itsellenikin ja meni myös mulle :D Eli on kyllä myös pitkäikäinen!

  VastaaPoista
 15. Evelina / Kultahippu26. marraskuuta 2014 klo 1.08

  Kiitos paljon <3 <3

  VastaaPoista
 16. Suloinen synttärisankari! Mistä olet löytänyt Tähkäpää-nuken? Löytyykö Jyväskylästä liikettä, mistä noita saisi vai tilasitko sen? Sinun blogissasi on aina kauniita kuvia.

  VastaaPoista