kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

perjantai 14. marraskuuta 2014

Astetta mukavampi arki

Moikka!

Kiireinen viikko on nyt takanapäin, tai oikeastaan se jatkuu vielä koko viikonlopun sillä vietän sen töissä. Mutta koulusta vapaata, ja tytöillä sekä Mikolla on vapaa viikonloppu, joten pidän sitä jo puolivoittona! Viikonlopun aloitus sujuikin aika mukavasti, kun kävin heti aamusta Melinan kanssa De Cafèssa aamiaisella. Aika hiljaista oli vielä yhdeksän aikaan, vaikka normaalisti on aina aika täyttä. Yritimme etsiä jotain muitakin aamiasipaikkoja, mutta niitä on aika huonosti hotelleja lukuunottamatta tarjolla täällä Jyväskylässä!

Pictures2-003

Pictures3-002


IMG_6025_Fotor

Pictures1-016

IMG_6065_Fotor

Aamiaisen jälkeen hoidin vielä muutamia asioita, kävin hakemassa Dom Domista tilaamaani kalenteriin eräältä tutulta täytettä (pet shoppeja!), ja löysin vihdoin kauan metsästämi huonekuusen!

Pictures4-001

Pictures7

IMG_6143_Fotor

Pictures5-001

Pictures6-001

Niitä täytyykin hakea vielä toinen, jotta saan tuohon joulukalenterin alle vielä yhden. Olen ihan supertyytyväinen tuohon kalenteriin, se sopii aivan täydellisesti tuohon tyhjälle seinälle, jonka toisella puolella meillä on siis keittiön saarreke. Täytyy jo valmiiksi miettiä millä korvaan kalenterin kun joulu on ohitse, sillä tiedän että se näyttää todella tyhjältä kun kalenterin ottaa siitä pois!

Pikkuhiljaa olen siis alkanut laitella kotia joulukuntoon, ihanaa viettää sitä ensimmäistä kertaa uudessa kodissa, jonne saamme jopa mahtumana ihka aidon kuusenkin :)!

IMG_6130_Fotor

Pictures8

Ensi viikolla tämä meidän nuppunen täyttää viisi vuotta, ja tänään sujautimme muutamalle päiväkotikaverille jo synttärikutsua, viikonlopun aikana täytyy laitella vielä muillekin neideille kutsut!

Oikein ihanaa ja ennen kaikkea rentouttavaa viikonloppua kaikille <3!

2 kommenttia:

 1. Kiitos samoin :-)
  Kivoja kuvia! Aamiainen näyttää herkulliselta ja tuo uusi joulukalenteri on tosi hieno. Minä teetin pari vuotta sitten kalenterin ompelijalla koska mistään ei silloin löytynyt mieleistä.
  Innolla jo odotan kuvia Linnean synttäreistä :-)
  Nähdäänkö ensi viikolla?

  VastaaPoista
 2. Mistä tuo ihana jalkalamppu on kotoisin? :)

  VastaaPoista