kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Aitoja makuja hyvässä seurassa

Moikka!

Torstaina pääsin aika rankan päivän päätteeksi nauttimaan mahtavasta seurasta hyvän ruoan parissa. Pääsimme jo melko tutuksi tulleella bloggaajakokoonpanolla tutustumaan Gastropub Jalon uuteen ruokalistaan, joka on julkaistu reilu viikko sitten. Olen jo entuudestaan suuri Jalo-fani. Tykkään rennosta, pubimaisesta tunnelmasta, ja ruokaan olen joka kerta ollut todella tyytyväinen!

Ruokalista on keittiömestarin käsialaa, ruoat ovat maultaan vahvoja ja aitoja. Mielestäni uusia, sellaisia joihin ei joka paikassa törmää. Tärkeänä pidetään, että mahdollisimman paljon tehdään alusta loppuun itse, ja käytetään lähituottajien laadukkaita raaka-aineita. Tunnelma ravintolassa on mielestäni todella aito ja välitön, mikä kannustaa sosiaaliseen syömiseen. Hienoa, jos Suomeenkin saamme hiukan kansainvälisempää otetta ruokailuun, eikä aina vaan istuta hiljaa syömässä, lautasta tuijotellen!

Pictures1-018

Pictures3-004

Saimme alkujuomien ja pienen esittelykierroksen jälkeen pöytäämme kokoelman keittiömestarin valikoimia annoksia heidän Bar menusta. Pöytään kannettiin mm. pikkelöityjä juureksia, tomaattisalsaa, savumuikkumoussea sekä fenkoli-omenasalaattia. Keskustelimme mielipiteistämme avoimesti ravintolapäällikön kanssa, joka istui illan seurassamme, kenelläkään ei tosin tainnut olla ainuttakaan pahaa sanaa sanottavana illasta. Se oli kaikin puolin erittäin onnistunut!

Pictures1-019

Pictures4-003

IMG_6302_Fotor

Pääruoan saimme valita itse listalta, ja melkoisia annoskateuksia iski kun kaikkien lautaset näyttivät niin herkullisilta! Seuraavalla kerralla aion ehdottomasti valita Katriinan syömän kasvispannun! Bataattiranskalaiset olivat taivaallisia!

Jälkiruoaksi meille oli etukäteen tilattu pöytään maisteltavaksi  Jalon köyhät ritarit, sekä Jalon suklaapähkinäleivosta, joka oli oma suosikkini!

Kiitos vielä Gastropub Jalolle hienoista puitteista ja ruoasta, sekä myös ihastuttaville blogikolleegoille seurasta <3!

2 kommenttia:

  1. Oli kiva ilta! Vähän jäi harmittamaan, kun ihan kaikkien kanssa ei ehtinyt/pystynyt juttelemaan, mutta jääkööt sitten seuraavaan kertaan :)

    VastaaPoista
  2. Emmi / andsomethingdaily23. marraskuuta 2014 klo 15.46

    oi miten kivoja juttuja järkkäätte yhdessä :) vähän oon kade kun täälläpäin ei ole samanlaista porukkaaa ! :D

    VastaaPoista