kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 21. lokakuuta 2014

Viime viikolta poimittuja

Moikka!

Juttusarja viikon poiminnoista jatkuu, vielä ehtii näin tiistainakin hyvin laitella viime viikon kuulumisia, vai mitä :)! Kivasti kommentoitte asupostaukseen, niitä siis tiedossa vielä jatkossakin blogin puolella! Muutenkin kiva kun jätätte kommentteja, tulen niistä aina iloiseksi ja kiva aina kuulla mitä mieltä olette postauksista tai kuvista tai blogista ylipäänsä!

Viime viikolla vietimme tyttöjen kanssa "syyslomaa" eli päiväkotia ja koulua oli vain muutamana päivänä, illat olinkin melkein kaikki töissä.

IMG_5079_Fotor

IMG_5083_FotorIMG_5085_Fotor

IMG_5284_Fotor

IMG_5286_Fotor

IMG_5282_Fotor

IMG_5191_Fotor

IMG_5184_Fotor-

IMG_5185_Fotor

IMG_5179_Fotor-

IMG_5174_Fotor

IMG_5168_Fotor

IMG_5292_Fotor

IMG_5193_Fotor

 • Alkuviikosta ihastelimme ja sovittelimme crocsin paketista tulleita uutuuksia, jossa oli mm. nämä ihanat syksyn piristäjät, keltaiset crocbanditNämä meillä oli jo viime syksynä ja keväänä pinkkeinä ja olivat todella hyvät!

 • Ihastelimme kuuraa, ja otimme ensimmäistä kertaa talvikamppeet käyttöön (sen jälkeen kylläkin vaihdettu takaisin välikausivaatteisiin)

 • Kyläilimme Mellun ja Minean luona herkkupöydän ääressä

 • Leikimme, leikimme ja sotkimme leikimme. Bloggaajan kotonahan on aina ihan tiptop-siistiä, vai miltä näyttää :)?

 • Vietimme viikonlopun FANIfesteilla naapureiden kanssa, niistä lisää ihan omassa postauksessa kunhan pääsen kuvien kimppuun.

 • Ei varsinaisesti enää kuulu viime viikon listaukseen, mutta kävimme eilen illalla Mikon kanssa pitkästä aikaa elokuvissa katsomassa mielensäpahoittajan. En yleensä ole mikään suuri suomalaisen elokuvan ystävä, mutta voin kyllä lämpimästi suositella kaikille! Oli hauska, mutta herätteli myös ajattelemaan ja ehkä konkretisoi vielä selkeämmin sen millaista omilla isovanhemmillamme on elää tässä niin teknologiapainotteisessa maailmassa!

Loppuun vielä Elodie Detailsin repun voittaja:

Näyttökuva 2014-10-21 kello 10.59.20Onnea Maipe, laitan sinulle ihan pian sähköpostia!3 kommenttia:

 1. Hei mistö oot ostanut noi eläin maatuskat? :)

  VastaaPoista
 2. Ei kun ne onkin varmaan tuolta Harjun paperista? Jos on, niin mikähän just noiden nimi on? Jos vaikka pukinkonttiin tilais sieltä lapsille. Söpöt.

  VastaaPoista
 3. Evelina / Kultahippu22. lokakuuta 2014 klo 0.34

  Joo, ne ovat Melinan mutta löytyvät ainakin Harjun Paperista! En valitettavasti nimeä osaa sanoa, mutta laita heille sähköpostia ja liitteenä tuo kuva tai linkki tähän postaukseen niin varmasti tietävät heti mitkä on kyseessä :)!

  VastaaPoista