kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Tennarirakkautta

Moikka!

Viime keväänä kun kutsuilin POMPin merkeissä, törmäsin tyttöön (vai naiseen :)..) jonka kengät herättivät mieletöntä huokailua. Rakastuin niihin oitis, ja heti kyselinkin mistä hän on niin upeat tennarit itselleen löytänyt. Kengät olivat Stadiumista, mutta vaikka miten etsin koko kesän ajan näitä kenkiä, en mistään kivijalkamyymälästä niitä onnistunut löytämään.

Kesän aikana sitten kengät pääsivät hiukan unohtumaan, kunnes eilisillä kutsuilla ihastellessani vähän vastaavia lasten tennareita muistin myös ne omani. Pienen googlettelun jälkeen onnistuin löytämään nämä Caliroots-nimisestä verkkokaupasta. Siitä lähtien Facebook ei olekaan jättänyt minua rauhaan, vaan kengät kiikkuvat jatkuvasti sivupalkissa :)..

nike

nike2

Tällä hetkellä aivan kirkkaasti ylitse muiden, käytetyimmät kenkäni ovat converset, ja niiden rinnalle täytyisi keksiä jotkut helpot kaverit, jotka kävisi asuun kuin asuun.. Siksi jäin pohtimaan osaisinko käyttää näitä ihan arkisesti koulussa ja kaupungilla. Tein muutaman kollaasin, jossa mallailin vähän kuinka kenkiä käyttäisin ja kyllähän ne aika kivalta näyttää mun silmään? Mitäs mieltä olette?

TemporaryItems3-011

20140909-233036

kollaasin tuotteet Boozt.com ja Caliroots.com

Eilisillä kutsuilla tosiaan ihastelin erään tytön tennareita, ja nyt sain pakkomielteen hankkia myös meidän neideille omat tennarit. Musta-valko-pinkki-yhdistelmä toimii aika kivasti näissä! Syksystähän on luvattu lämmin, joten olisikohan näillä vielä käyttöaikaa vai jäisivätkö liian nopeasti kaappiin?

tytsyjenk

tytsyjenke

Kollaasin kengät zalando.fi

Mitäs pidätte näistä tyttöjen tennareista, mitkä ovat teidän suosikit? Entä noista äidin haaveissa olevista :)? Ja tärkeimpään kysymykseen, eli mustat vai harmaat??

Seuraavaksi suuntaan optikolle tarkistamaan näköäni ja tilaamaan laseja. Muistui näppärästi taas mieleen huono näköni, kun meinasin eilen luennon jälkeen oksentaa kun alkoi särkeä niin pahasti päätä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti