kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 22. syyskuuta 2014

Syksy on saapunut

Moikka!

Eilen saimme nauttia mitä ihanimmasta syyssäästä, ja mielessäni jo vähän pohdin josko tämä olisi se viimeinen kaunis päivä ennen harmauden tuloa. Olemmehan saaneetkin aivan mahtavasta alkusyksystä nauttia, ei voi valittaa. Nyt kun on tottunut niin hyvään, niin eihän siitä hennoisi luopua. Syksy on ihanaa aikaa, ilmojen viileneminen ei sinällään häiritse, mutta tänä aamuna ikkunoista näkyvä harmaus ja viima sen sijaan ei houkuttele. Miksi ei voisi olla kylmä, aurinkoinen ja kaunis syksy siihen marraskuuhun saakka, ja yhdessä yössä tulisi talvi? Tämä välivaihe (kura ja loska) kun eivät liiemmin sytytä allekirjoittanutta.

IMG_4187_Fotor

IMG_4198_Fotor

Haimme muutaman pihasta puuttuneet puskan eilen Plantagenista, ja samalla matkaan tarttui kauniita syyskukkia takaterassille. Saimme onneksi tehtyä tänä kesänä vielä takaterassille tuon valokatteen, lisää huomattavasti terassin käyttöikää, ja suojaa kalusteita. Nyt olemme vielä kahden vaiheilla, josko ostaisimme jonkun lämmittimen viileimpiä iltoja ajatellen. Onko kokemuksia, tai suosituksia?

terassi

syys

Viikonloppu tuntui jälleen aivan liian lyhyeltä, kun oli vain yksi vapaapäivä. Ensi viikonloppua odottelen jo näin maanantain korvilla malttamattomana, kun se on kokonaan vapaana ja lauantaina on tiedossa aika mukavaa ohjelmaa! Nyt kiiruhdan kouluun ja illaksi suuntaan vielä töihin. Tytöillä on huomenna valokuvaus päiväkodissa, ihanaa nähdä kuinka hekin sitä jo odottavat kovasti ja kavereiden kanssa haluavat mennä kaverikuviin, en kestä <3!

Mukavaa viikonalkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti