kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

lauantai 27. syyskuuta 2014

Syksun uutta NopsuPopsulta (sis. alekoodin!)

Huomenta, ja ihanaa lauantaita sekä viikonloppua kaikille!

Sain jälleen Sofialta valita muutamia meille mieluisia juttuja  NopsuPopsun valikoimasta, ja oitis ihastuin näihin housuihin, joissa on röyhelöhelma! Nämä olisivat olleet tyttöjen mieleen varmasti vaikka pinkkeinä, mutta kun äiti sai valita niin ei ollut epäilystäkään väristä. Black is the new black, you know! Upeita rimpsuhousuja ja perhospaitaa löytyy valikoimasta ainakin mustana sekä pinkkinä, housuja on lisäksi myös harmaana sekä hempeämmän vaaleanpunaisena. Nämä rusettihatut olin päättänyt tilata jo pienen ikuisuuden sitten, myöskin mustana, sillä mun mielestä musta vaan sopii kaiken kanssa! Meillä kun on sekä vähän hempeämmän värisiä ja tyylisiä vaatteita, mutta mitä enenevissä määrin myös kirkkaita värejä ja kuoseja!

nps2

IMG_4432_Fotor

IMG_4436_Fotor

Sain alekoodin myös teille lukijoille. Tiedän nimittäin, että monet aina into piukeina odottavat NopsuPopsulle alekoodia! Saattekin nyt tämän viikonlopun ajan koko kaupan valikoimasta -20% alekoodilla "kultahippu". Ainakin mustia rimpsuhousuja näytti olevan muutamalle nopeimmalle varastossa suoraan valmiina, vink vink ;)!

nps

Mitä mahtavinta viikonloppua, me suuntaamme nyt koko perhe tallille ratsastamaan, sekä illalla viettämään tupareita.


2 kommenttia:

  1. Nuo pipot on ehkä kaikkein ihanimpia <3
    ps. just kävin eilen kaupasta samanmoiset crocsit Nopsterille!

    VastaaPoista
  2. Tuo pipo on kyllä niin nätti. Huokuttaa aivan älyttömästi ostaa meijän likalle semmoinen, mutta ei. Säästän niihin saamarin häihin joka roposen :D

    VastaaPoista