kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 15. syyskuuta 2014

(not so) Rainy Days

Heippa!

Saimme viikonloppuna nauttia mahtavasta syyskeleistä, ja sama näyttäisi jatkuvan myös tänään. Toivotaan että loppuviikkokin sujuu yhtä aurinkoisissa merkeissä, tytöillä alkaa nimittäin metsäpäiväkoti huomenna!

Varma syksyn merkki meidän perheessä on uusien crocsien hankinta, ja valitsinkin crocsin valikoimasta tällä kertaa vähän räväkämmänväriset saappaat, jospa ne sitten piristäisivät kun pahin syyskaamos iskee päälle. Puntaroin kovasti keltaisten ja pinkkien välillä, tyttöjen maun tuntien jätin suosiolla kysymättä mielipidettä. Nämä keltaiset käyvät nyt nimittäin aika mahtavasti meidän syksyn uusien kuristen kanssa. Ainakin erottuu tytöt päiväkodissakin massasta, kun loistavat kuin Naantalin auringot.

yellow-


Itse tykkään omassa pukeutumisessa sekoitella vähän erilaisia tyylejä, joten miksipä ei kokeilla samaa myös lasten vaatetuksessa? Kumpparit ja tyllihame ei ehkä ensimmäisenä tule mieleen vaatteita yhdistellessä, mutta tämä asuhan on ihana! Vai mitäs mieltä olette?

IMG_3926_Fotor-


IMG_3932_Fotor

IMG_3939_Fotor

IMG_3934_Fotor

Crocs on nyt liittynyt myös instagramiin, @CrocsSuomi ja heillä on menossa syksyyn sopiva kilpailu, johon myös sinä voit osallistua tägäämällä kuvaasi #CrocsRainyDays. Minäkin taidan osallistua kisaan, minkähän kuvan valitsisi näistä :)?

Ihanaa alkanutta viikkoa, täällä painetaan aika tuhat lasissa koulun, päiväkodin ja kahden työn välillä ja Mikko lähti luonnollisesti tänään myös työreissulle. Ja mainitsinko että mulla on pieni kutina että olisin taas tulossa kipeäksi, ja astuin eilen illalla ampiaisen päälle.. Että jos on vähän hiljaisempaa blogin puolella niin tiedätte missä viiletän :)!


9 kommenttia:

 1. Voi ihanaa olette saaneet Pompin paketin! Sama hame ja polvisukat on matkalla myös meille päin :-) Nuo keltaiset kumisaappaat ja sadeasut on tosi hienot ja oikein hyvin sopii yhteen tyllin kanssa! Kilpailuun laittaisin varmaan tuon ekan kuvan vaikka kaikki ovat hyviä.

  VastaaPoista
 2. Ihanat on kumpparit tyllihameenkin kanssa! :D Meillä nuo samat kumpparit, ja ovat kyllä oikea sadepäivän piristys :)

  VastaaPoista
 3. Evelina / Kultahippu16. syyskuuta 2014 klo 12.10

  Kyllä saatiin, perjantaina tuli eka ja tänään oli mennyt käsittelyyn toka :)! Sit ei olekaan kun kaksi muuta pakettia vielä tulossa kun jouduin kikkailemaan vähän noiden ulkovaatteiden kanssa :D..

  VastaaPoista
 4. Evelina / Kultahippu16. syyskuuta 2014 klo 12.11

  Kyllä, nämä oli luonnossa vielä ihanammat kuin kuvissa :)!

  VastaaPoista
 5. Evelina / Kultahippu16. syyskuuta 2014 klo 12.11

  Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia taas!
  Millaiset nuo saappaat on käytössä? Tuntuivat mukavan kevyiltä, mutta varsi oli kovin kapea. Mahtuuko sinne villasukka alle ja miten varpaat on pysynyt lämpimänä syys/talven pikku pakkasissa tai loskassa, jos ei vielä ihan talvikenkiä laita. Itse en taida hankkia mitään core-tex kenkiä, vaan ajattelin käyttää saappaita, kunnes tulee kunnon lumet ja pakkaset ja sitten ottaa kuomat käyttöön.

  VastaaPoista
 7. Evelina / Kultahippu17. syyskuuta 2014 klo 13.43

  Kiitos :)
  Meillä olleet ihan superit! Nyt on päiväkodissa yhdet ja kotona toiset. Otin nyt vähän isommat, että menevät sitten varmasti villasukkien kanssa kun tulee tarvetta. Meidän tytöillä on suht kapeat pohkeet ja sääret, joten en ihan osaa sanoa tuosta varren kapeudesta, en siis itse ole kiinnittänyt huomiota siihen :)!

  VastaaPoista
 8. Kiva yhdistelmä! :) Vannon itse myös Crocsien nimeen, itseltäni löytyy Women's short jauntyt kanariankeltaisena, ja haluaisin ne jauntyt myös pitkävartisena, ehkä vadelmanpunaisena :) Mustat pitkät Hunterit on sitten enemmän sellaiset kaupunkikengät :)

  Kunhan Pepin jalka kasvaa, ostetaan hänelle ehdottomasti nuo Kids Handle It -saappaat, toistaiseksi mennään perus Nokian kumppareilla :)

  http://mkasvukipuja.blogspot.fi

  VastaaPoista