kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

lauantai 20. syyskuuta 2014

kahdestaan

Heippa!

Tänään oli kovin harvinaislaatuinen päivä. Sain nimittäin viettää koko aamupäivän kahdestaan Linnean kanssa. Minulla on suurin osa perjantaipäivistä vapaata koulusta, ja olenkin suunnitellut, että tytöt ovat suurimman osan niistä kanssani kotona. Tällä viikolla  heillä oli kuitenkin päiväkodissa metsäpäiväkoti, joka jatkui Lilianilla myös tähän perjantaihin. Varovasti kyselin eilisen metsäpäiväkotipäivän jälkeen haluaako neiti olla huomenna kotona äidin ja Linnean kanssa, vai jatkaa metsäseikkailua. Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä - päiväkotiin ehdottomasti! Ja vaikka minä hiukan epäröin, että noinkohan neiti on aamulla enää samaa mieltä, niin niin se vaan reippaana aamulla lähti. Ja me jäimme Linnean kanssa kahdestaan kotiin.

IMG_3781_Fotor

kahdestaan

Mitään suurempia suunnitelmia ei ollut päiväksi, nimenomaan rauhallista olemista. Eilen kyselin Linnean toiveita tälle päivälle, ja suurin toive taisi olla että leikkisimme yhdessä, ja että voisimme katsoa tietokoneelta Robinia ja samalla piirtää. Aika hellyyttävää, vai mitä :)?

IMG_4062_Fotor

IMG_4070_Fotor

Laitoin saunan päälle heti aamusta, ja kävimme pitkän kaavan mukaan saunassa ja kylvyssä ja samalla tehtiin vähän hemmottelevia hoitoja, Linnea kyllä vähän säikähti kun ilmestyin vihreä kasvonaamio kasvoillani kylpyhuoneeseen.. Sen jälkeen leikimme ja piirtelimme normaalirutiineiden lomassa. Lähdimme lounaalle kaupungille, ja neiti sai valita kaupasta mieluisan lelun (ketään ei varmaan yllätä että se oli prinsessa-aiheinen?) Kävimme sen jälkeen hetken kotona pyörähtämässä, ja pikkusisko haettiin heti kun hän tuli metsästä päiväkodille takaisin. Illaksi suuntasinkin taas kutsuille, ja huomenna sama rumba päivällä edessä. Sunnuntaina saa onneksi hengähtää, ja valmistautua seuraavaan viikkoon.

IMG_4035_Fotor

Pieni, ja suhteellisen helposti järjestyvä vapaapäivä oli kultaakin kalliimpi kiireiden keskellä, seuraavaksi on sitten pikkusiskon vuoro nauttia päivästä äidin kanssa kunhan sopiva rako löydetään <3.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

9 kommenttia:

 1. Teidän päivä kuulostaa ihanalta ja hauskalta! <3 Söpö tuo lokerikko täynnä aarteita. :D
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tämä teksti huokui niin paljon lämpöä ja rakkautta, aivan ihana postaus! <3

  VastaaPoista
 3. Heippa! Nyt on aivan pakko kysyä teidän harmaiden seinien värisävyä? Nyt on kolmas(!!) maalipurkki menossa ja seinällä näyttää aivan hirveältä!! :( Pelasta siis meidät ja kerro meille harmaan sävynne, jos vain mitenkään muistat :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat mimmit <3 Ja siis toi Linnean barbien walk in closet!!! Apua miten mahtava!

  VastaaPoista
 5. Evelina / Kultahippu22. syyskuuta 2014 klo 11.51

  Moikka! Piti kyllä vähän sähköposteja kaivella, mutta löytyihän ne sieltä :)! Eli meillä on kahta eri harmaan sävyä. Vähän tummempana on meidän makuuhuoneessa, ja työhuoneessa Tikkurilan V487 Valamo, ja vaaleampana tyttöjen huoneessa sekä olohuoneessa X487 Laasti :)! Olemme olleet tosi tyytyväisiä näihin!

  VastaaPoista
 6. Evelina / Kultahippu22. syyskuuta 2014 klo 11.52

  Eikö Heltsu! Se on mun vanha, jonka äiti roudasi tänne kerran vasten mun omaa tahtoa, onneksi toi, tuo on Linnean aivan ehdoton suosikki nyt :)!

  VastaaPoista
 7. Evelina / Kultahippu22. syyskuuta 2014 klo 11.52

  Kiitos, se on mun vanha ja Linnean ehdoton suosikki <3

  VastaaPoista
 8. Evelina / Kultahippu22. syyskuuta 2014 klo 11.52

  Oi, kiiitos Jenna <3!

  VastaaPoista
 9. Ihana idea viettää vapaapäivä kahdestaan! Tuo on varmasti lapselle mahtavaa saada äiti kokonaan itselleen ja päästä päättämään mitä tehdään. <3 Täytyykin toteuttaa omien tyttöjen kanssa molemmille erikseen kunhan tuo pienempi tuosta hiukan kasvaa. :)

  VastaaPoista