kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 30. syyskuuta 2014

Ihana ilta Black Swanin parissa!

Moikka!

Viime torstaina sain nauttia kauniiden vaatteiden esittelystä poikkeuksellisesti rekin toiselta puolelta, eli katsojan roolissa. Olipas rentouttavaa kerrankin niin päin, ja vaikka kutsut pidettiinkin meillä, niin olin niin kiireinen että jouduin ulkoistamaan makeat tarjoilut muualle, joten aika vähällä panostuksella tällä kertaa selvisin. Henna kun kiikutti vielä skumpat mukanaan, niin jo oli täydellinen ilta valmis alkamaan! Tällä kertaa jätettiin lapset kotiin, ja keskityttiin nauttimaan ansaitusta vapaa-illasta herkkujen ja hyvän seuran parissa. Juteltiin, ihasteltiin, soviteltiin ja tietenkin kuvailtiin :).IMG_4400_Fotor

IMG_4378_Fotor

IMG_4394_Fotor

Blogia aiemmin lukeneet tiedättekin jo, että Black Swan on Tanskalainen naistenvaatemerkki. Yksinkertaisia ja tyylikkäitä vaatteita, "minimalist, with a twist" kuvastaa näiden vaatteiden tyyliä erinomaisesti, joka tekeekin vaatteista todella helpot yhdistää omaan vaatekaappiin! Black Swanin vaatteissa on hienoa se, että näitä voi käyttää arkena töissä, ja pikaisesti vähän asusteita ja kenkiä vaihtamalla saa asusta juhlavamman iltamenoja varten! Väreinä löytyi mallistosta paljon mustaa, harmaata sekä sinistä, jonka sävy on valittu niin, että se sopii niin vaaleille kuin tummillekin! Katsokaa vaikka miten upealta Melina näyttää tässä värissä, kukapa uskoisi että rouva vetelee puolessa välissä raskautta? Ainiin, kyllähän sen tuosta hehkusta tunnistaa!

IMG_4408_Fotor

bs2

blackswan7_Fotor

Kutsuin koolle meidän tutun blogiporukan, Lauran, Melinan, Essin ja Paulan (Katriina ei valitettavasti päässyt mukaan tällä kertaa) kuuntelemaan merkistä enemmän, ja saimme valita kolme suosikkituotetta mallistosta, joista saamme sitten lopulta kaksi itsellemme. Itse olen tutustunut jo hyvän aikaa sitten mallistoon, joten ne omat lempparit olivat hyvin jo tiedossa. Niistä laittelen sitten vielä erikseen kuvia, ja saattepa täällä blogissa nähdä ennen sitä myös muutaman muun mun valkkaaman asukokonaisuuden heidän valikoimastaan!

IMG_4384_Fotor

bs

IMG_4383_Fotor-

Herkkuina tarjolla oli vähän Tapas-tyylistä naposteltavaa, Melinalle nakitin taivaallisen Key Lime Pie:n leivonnan, ohjeen löydät täältäMuffinssit sen sijaan ovat eräältä POMPin asiakkaaltani, joka sattumoisin kertoi kutsuillaan perustaneensa yrityksen, jossa leipoo tilauksesta muunmuassa näitä mahtavia herkkuja! Ajanpuutteen vuoksi päätin käyttää tilaisuuden hyödykseni ja tilasin meille satsin näitä kielen mennessään vieviä upeita muffinsseja! Minna Bakes on yrityksen nimi, ja Minnaan saat yhteyden esimerkiksi sähköpostitse, osoitteesta minnabakes@gmail.com. Voin myös antaa puhelinnumeron sähköpostitse pyytämällä! Suosittelen kokelemaan, helpottaa kummasti omaa taakkaa illanistujaisia ja juhlia ajatellen!

Black Swan on rantautunut vastikään Suomeen, ja etsii riveihinsä uusia konsultteja. Merkki on saanut huikean vastaanoton, joten jos yhtään tuntuu siltä että tämä saattaisi olla sinun juttusi, älä epäröi ottaa yhteyttä Hennariikkaan ja kysyä lisää osoitteesta Hennariikka@blackswanfashion.com! Henna on maailman ihanin tyyppi ja kertoo varmasti mielellään lisää kaikille kiinnostuneille!
10 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta illasta <33 Tekee vieläkin mieli tota piirakkaa!!!

  VastaaPoista
 2. Hei! Mistä oot ostanut nuo ihanat leggingsit :) ?

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivasta illasta! <3 <3 Näitä lisää! Jännityksellä täällä jo odotellaan, mitä ihanuuksia postiluukusta pian kolahtaa... ;)

  VastaaPoista
 4. Koska kotipostaus? :)

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita ja ihania nuo valkoiset "vinoreunaiset" tarjoiluastiat, mitähän merkkiä ja mallistoa ne mahtaa olla? :)

  VastaaPoista
 6. Evelina / Kultahippu3. lokakuuta 2014 klo 2.06

  Kiitos itsellesi <3! Huomenna sitten uudelleen :)!

  VastaaPoista
 7. Evelina / Kultahippu3. lokakuuta 2014 klo 2.07

  Leggarit on Vero Modasta, ja totisesti ihanat! Hintaakin oli alle 12€ :)

  VastaaPoista
 8. Evelina / Kultahippu3. lokakuuta 2014 klo 2.07

  Kiitos, samoiten täällä jänskättää, meillä tais olla yks sama juttu listassa ;)!

  VastaaPoista
 9. Evelina / Kultahippu3. lokakuuta 2014 klo 2.08

  Hih, kunhan ehdin :).. Kaikki tuntuu vielä niin keskeneräiseltä että vaikea kirjoittaa!

  VastaaPoista
 10. Evelina / Kultahippu3. lokakuuta 2014 klo 2.08

  Kiitos! Tykkään itsekin niistä kovasti! Ne ovat Perfect Home-merkkiset ja malli on Vit Lilja! Todella hyvä hinta-laatusuhde, ovat edullisia!

  VastaaPoista